Hoe gebruik ik tuinbankjes?

Ga er gewoon op staan. Nou, het is waar. Als u een bank met een grote tuin, u het gebruiken voor alles en nog wat, u lopen, rennen, klimmen, zitten, slapen, eten, en hebben een mooie tuin. U het ook gebruiken als een werkbank. De bank is niet goedkoop: het kost € 1.500, maar deze prijs is bijna niets in vergelijking met de kosten van de echte bank. Het beste ding over deze bank, als je het geld hebt, is dat het ziet er geweldig uit. En het onderscheidt het expliciet van andere artikelen zoals Bijzettafel Hal. Het is gemakkelijk te vinden en kan snel worden gekocht bij een van de tuincentra, in de meeste supermarkten of online. Als u de tijd en het geduld hebt, u een ontzagwekkende tuin in de binnenplaats hebben en het aan het park nemen. Het is ook een geweldige manier om te genieten van een goede kop koffie en een lunch.

Zoals ik al zei, de eerste keer dat ik ooit een tuinbankje zag op een echt straatbankje was op de Universiteit Utrecht. Het was de dag dat ze hun grote uitbreidingsproject aankondigden en het project was voor de installatie van verschillende nieuwe gebouwen. Naar mijn mening, moet de nieuwe campus hebben ten minste een echte straat bank. Dit is precies wat dit product duidelijk onderscheidt van andere items zoals Medicijnen Box. Daarom dacht ik dat het goed zou zijn om een klein project over een van hen te doen. Ik ging naar de Universiteit Utrecht en vond een aantal straten met twee of drie bankjes, dat was de enige plek waar ik ze kon vinden. Ze waren allemaal erg duur. Tips over het gebruik van tuinbanken? Zo is er in Utrecht een die voor 15.000 Gulden verkoopt, ik weet dat de prijs hier hoger is. Een andere bank is in de tuin van de universiteit. Ik vond er ook een op een straat in Huyghe, waar een universitair docent vertelde me over en zei dat studenten niet zouden klagen als ze zagen een echte bank en de universiteit niet een commissie voor te nemen.

Ik denk dat het interessant is om een project te doen over tuinbanken, want het is een uitstekend hulpmiddel om de aanwezigheid van banken in de openbare ruimte te verhogen. Als je in de buurt woont, zie je jezelf kopen van een aantal tuin banken? De eerste stap naar een tuinbank is meestal het creëren van een tuin in het midden van de straat waar de banken zullen worden geplaatst. Dit kan enige moeite kosten, omdat de straat een breedte van 25-30 meter moet hebben en u de oude betonnen pilaren die er al staan moet verwijderen. Dit onderscheidt het expliciet van andere artikelen zoals tuinbank. Dus je een korte omweg nemen en op zoek gaan naar een stratenplan van het gebied en dit plan gebruiken voor het gebied waar je de banken wilt neerzetten. U zult de straat met een goede verbinding met de straat moeten vinden, maar dit is een groot vraagteken. Hierna moet je het gebied met de banken maken en een stratenplan maken dat rekening houdt met de banken die daar worden geplaatst en het stratenplan zal moeten worden gemaakt om de banken te huisvesten. Dit is een hoop werk en ik ben niet zeker of het de moeite waard, maar het is de moeite waard, want als je eenmaal hebt gedaan, de tuin bank is klaar om de plaats van de betonnen pilaren in te nemen. Dus als je je nieuwe tuinbank op zijn plaats hebt, zijn er twee dingen die je moet doen: (a) verf de banken met de kleuren en ontwerpen die je wilt; (b) gebruik maken van de straat plan en het kleurenschema en maak het plan dienovereenkomstig aan de bank die u op zijn plaats.