Is er een goede online winkel voor tuinbanken?

№. Zelfs Design Tafellamp Outlet kan een testrun zijn. Omdat het belangrijkste aan tuinbanken geen goede online winkel is, is het het gevoel dat je hebt. Ik ken dat gevoel, dat is wat ik probeer over te brengen aan u door het geven van u dit artikel. Laten we beginnen met tuinbankjes.

Ik wil dat je naar de tafel aan de linkerkant kijkt, je vindt er veel tuinbankjes van alle soorten en maten. Klik gewoon op een van hen. Nu u beslissen wat voor soort tuin bank je nodig hebt, want ik ga een beetje praten over elk type. Ik zal beginnen met u te vertellen wat zijn de beste tuin banken voor uw behoeften. In het algemeen zijn ze beter dan plastic stoelen omdat het niet vies, het is gemakkelijk schoon te maken en je ze gebruiken in de keuken, thuis, en op de patio. Dan gaan we bespreken hoe je ze bouwen. Ik heb verschillende foto's op het internet met houten banken gemaakt van pijnboom, maar deze zijn heel goedkoop, ze kosten minder dan een paar dollar. Maar ik weet niet waar ze vandaan komen. Ik weet niet zeker of ze daadwerkelijk zijn gemaakt door de bedrijven die deze banken gemaakt. Maar ze zijn gemakkelijk te bouwen en je hebt geen gereedschap nodig, maar het is heel gemakkelijk te breken. We gaan deze banken bouwen met behulp van het multiplex dat je bij de hand hebt. Het is goed om 2 of 3 verschillende soorten multiplex te kopen, ik heb 2 verschillende soorten gebruikt, maar ik heb ook een aantal stukken gekocht en een tafeltje voor hen gemaakt. Dit is verbazingwekkend, als je het vergelijkt met Barkruk Transparant. Wanneer u de bank hebt gebouwd u het multiplex op het installeren, maar wanneer u klaar bent, moet u het multiplex verwijderen en het door uw nieuwe multiplex vervangen. Het is helemaal niet moeilijk en je zult zien in de volgende video hoe gemakkelijk het is. Ik zal uitleggen wat te doen en hoe het wordt gedaan.

Hier zijn enkele foto's van onze nieuwe banken: We hebben nog steeds een aantal problemen met deze banken, dus ik heb deze video om u een beter begrip. Let op de instructies, ze zijn belangrijk! De eerste stap om onze banken te installeren is om ervoor te zorgen dat ze vierkant zijn, zodat u het multiplex correct installeren.