Is het mogelijk om tuinbankjes terug te brengen?

"Ja, maar het is niet makkelijk." Dus in het begin is er alleen ik, en dat was heel uitdagend om voor te zorgen. Maar op een dag dacht ik dat ik zou proberen om dit trucje aan iedereen te leren.

Op een dag, toen ik in de tuinbank zat, hoorde ik de stem van een man aan de andere kant van de bank: "Hallo, daar is de man van de universiteit. En dat kan indrukwekkend zijn, in vergelijking met Ink Unlimited Wastafel " "Hallo, meneer Keating, hoe gaat het met u?" "Het gaat inderdaad heel goed. Bekijk de vergelijking Marktplaats Bijzettafel. Ik ben heel blij dat ik je kon helpen." Toen keek ik naar de andere persoon: "Bent u degene die mij vertelde dat het niet mogelijk was om tuinbanken terug te keren?" "Oh ja, het is dezelfde man." "Hoe ben je hem tegengekomen?" "Het was toeval dat ik je op dezelfde plek zag. Ik denk dat ik je eerder heb ontmoet toen je in dezelfde klas zat als ik. Jij vertelde me over de tuinbank die je probeerde te krijgen. Het bankje dat je wilde verkopen lag op het gebied van mijn studentengroep." "Oh echt, dan?" Ik zei. "Dan kunnen we misschien bankjes uitwisselen en kijken of we met z'n tweeën goede vrienden kunnen zijn?" De andere man knikte en keek me aan met een blije glimlach. "Goed idee. Ik help je graag." De man sloeg zijn armen om mijn nek en omhelsde me. "Bedankt voor het aanbod, Jack. Ik hoop dat we in de toekomst heel goed met elkaar overweg kunnen." "Ik waardeer het aanbod echt, John." "Ik ben blij dat je dat gezegd hebt. Dus... Laten we afspreken en kijken of we elkaar weer kunnen zien." "Zeker." "Tot ziens." Ik was erg verrast en blij om een andere Nederlandse student te ontmoeten. Deze man was aardig, maar een beetje verlegen. Hij keek altijd naar het plafond, ook al had hij de vloer bedekt. Maar hij was erg grappig toen hij een grapje met andere mensen of tonen zijn interesse in tuinieren en planten. Wat is de beste leeftijd om tuinbanken te kopen? Toen ik hem vroeg wat hij na het semester wilde doen, had hij een heel ander idee. Hij was een geweldige vent, en een goede student. Hij was erg geïnteresseerd in de tuin, maar hij was erg bang voor de wilde planten en insecten. Maar hij hoefde niet bang te zijn. Toen ik hem vertelde dat ik naar een tuinbank ging kijken, was hij blij dat ik dat deed. Het was zo leuk om een excuus om in de tuin, wat betekent dat ik eindelijk kan doen deze hobby en een hobby die ik graag doen, en nu kan ik veel werken en hebben meer tijd om te studeren, dat is erg belangrijk. En ook ik ben in staat om terug te krijgen een deel van mijn tijd en iets te doen voor mezelf en mijn familie.

We krijgen vaak verschillende ideeën van onze lezers. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan tuinbank.