Over mij

Toen ik deze blog in 2019 begon was ik nog vrij nieuw voor dit hele idee en ik heb nog een aantal ideeën over hoe dit in mijn hoofd te doen, maar ik ben nu een volledig gecertificeerde Professional Garden Bench Artist. Ik werk in een kantoor en een kleine tuin. Dit is een hobby. In mijn carrière heb ik een zeer hoog niveau van professionele ervaring, evenals een grote hoeveelheid tuinbank ervaring en ik heb gewerkt aan een aantal verschillende projecten. Ik heb ook een enorme verscheidenheid aan vaardigheden die ik heb geleerd door mijn jaren werken in de tuin industrie en ik heb in staat geweest om te gebruiken en te gebruiken in mijn voordeel door de jaren heen. Mijn doel is om mensen te laten zien hoe ze een mooie tuinbank kunnen bouwen die ook comfortabel is en jarenlang gebruikt kan worden.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een obsessieve tuinman ben en ik heb het gevoel dat ik echt goed kan tuinieren. Ik heb een experiment gedaan en hier zijn de resultaten.

De bank is gemaakt met behulp van een standaard tuinbank van een kinderdagverblijf. Ik nam de originele bank en knip het bovenste deel met een box cutter (die ik ben niet al te goed in). Ik heb toen bedekt het hele ding met een stuk dik vilt om het wat steun. Zo zag het eruit nadat ik het gevoel kreeg in mijn handen: De top is een eenvoudige 3x5, dat is alles wat ik heb om mee te werken. Om het gewicht laag te houden, gebruikte ik een 2x4 en gelijmd twee planken aan een van hen. U zien hoe de twee stukken van vilt overlappen en hoe het moeilijk is om ze perfect niveau.

Mijn vader vertelde me altijd dat een goede bank is de beste manier om te oefenen wat je leert. Dus ik denk dat ik zal blijven werken op banken voor een lange tijd.

De bank ontwerp dat ik vandaag heb gebouwd is niet de originele bank die ik had terug in 1982. De bank was slechts een van mijn favoriete banken uit die periode en ik dacht dat het tijd was om een nieuwe te bouwen, maar niet op de manier waarop ik wilde. Ik besloot om een bank te bouwen met behulp van een zeer eenvoudig en praktisch ontwerp. Ik begon met het maken van een basis die was gemaakt van hout. Ik nam een aantal houten stukken die ik had liggen rond het huis en zet ze samen in een ruw patroon dat heet een bindmiddel. Ik heb mijn bank gemaakt met dit patroon.