Tips over het gebruik van tuinbanken?

Gebruik ze zoals je ze wilt, gebruik ze niet om ze te verkopen, enz. Ik heb al een aantal aanbevelingen (meer hier) en hoop dat ik het kan doen voor je. Er is ook een tutorial hier en hier.

De tuinbank die ik vandaag gebruik heeft een zitje in het midden en is aan de bovenkant slechts 8 cm breed. Het is gemaakt door een Nederlands bedrijf genaamd 'Fosco' en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De foto aan de linkerkant toont mijn bank, met de gele en de groene aan de rechterkant. Het eerste wat me opviel is dat de groene heeft een blauwe rand eromheen, die hetzelfde is voor de rode. Ik merkte ook een rode vlek waar de rand voldoet aan de stoel, een zeer voor de hand liggende omdat ik een groene vlek op de stoel, die lijkt te maken het minder zichtbaar. De twee andere banken met dezelfde kleur zijn interessanter omdat ze net iets groter zijn en de zitting aan de onderkant van de bank hebben. De ene met de rode rand heeft geen blauwe rand, maar het lijkt hetzelfde patroon als de anderen. Is er een goede online winkel voor tuinbanken? De andere vraag die ik heb is of de zwarte kleur is gewoon een illusie van de kleur die ik op de stoel. De twee foto's aan de linkerkant tonen de zwarte en de rode, terwijl de een aan de rechterkant toont de rode en de zwarte. tuinbank Test zal ook een poging zijn. Ik weet het antwoord nog niet, maar als ik erachter kom, zal ik de kleur die ik heb gebruikt op de stoel toe te voegen aan de foto's. Als u uw eigen tuinbanken wilt maken, stel ik voor dat u de zitting minstens 10 cm langer maakt. De reden om dat te doen is dat de stoelen met dezelfde grootte van de groene stoel niet zijn verbonden door een enkele draad, wat het geval is met de andere twee. Ook de zwarte kleur niet vasthouden aan de stof van de stoel. Het zal altijd een beetje helderder dan de andere kleuren, vanwege de manier waarop de kleurstof werd aangezet.